Tekla Structures 2018i Release Notes

Tekla Structures
2018i
Tekla Structures

Tekla Structures 2018i Release Notes

Welkom bij Tekla Structures 2018i.

Service Packs

Volg de onderstaande koppelingen voor informatie over probleemoplossingen die in de huidige beschikbare Service Packs zijn doorgevoerd:

Compatibiliteit

We raden u aan om niet-voltooide modellen in uw huidige Tekla Structures versie te voltooien.

Deze versie is niet compatibel met eerdere versies. Als u een model in Tekla Structures 2018i maakt of opslaat, kunt u het als gevolg van databaseverschillen niet meer in oudere versies openen.

Tekla Structures 2018i kan alleen op 64-bits Windows-besturingssystemen worden geïnstalleerd.

Raadpleeg voor meer informatie de Hardwareaanbevelingen Tekla Structures 2018i.

Tekla Structures 2018i vereist Tekla Structures License Server 2017 of nieuwer. Als u wilt controleren welke licentieserver u met uw huidige Tekla Structures -versie moet gebruiken, raadpleegt u De te gebruiken licentieserver.

Release Notes voor de beheerder

Geavanceerde gebruikers moeten de Release Notes voor de Tekla Structures -beheerder lezen voor informatie over hoe de in deze versie beschikbare extra aanpassingen moeten worden toegepast.

Release Notes voor lokalisatie

Omgevingsspecifieke wijzigingen worden in de Release Notes voor lokalisatie uitgelegd.

Release Notes van Tekla Open API

De Release Notes van Tekla Open API kunt u vinden in het Tekla Developer Center.