Release Notes - Tekla Structures 2018i SP10 - Ondersteuning voor de nieuwe Trimble Identity

Tekla Structures
2018i
Tekla Structures

Deze Service Pack maakt Tekla Structures compatibel met de nieuwe en verbeterde Trimble Identity. Met deze update kunt u doorgaan met het gebruik van functies waarvoor inloggen is vereist.

Raadpleeg voor meer informatie over de verbeteringen van Trimble Identity Aanmeldingswijzigingen voor Tekla producten en services. Raadpleeg voor specifieke Tekla Structures-informatie met de tijdlijn van deze wijzigingen Wijzigingen in het aanmelden bij Tekla Structures.