Referentie

2018
Tekla Structures

Referentie

Deze paragraaf bevat hoofdzakelijk gedetailleerde referentie-informatie over instellingen en opties. De beste manier om toegang tot het grootste deel van deze informatie te krijgen, is door op F1 te drukken nadat u het betreffende dialoogvenster of de optie in de gebruikersinterface hebt geselecteerd. Hierdoor wordt de relevante pagina geopend voor wat u hebt geselecteerd, mogelijk met koppelingen naar de relevante details.

U kunt de volgende referentie-informatie in deze paragraaf zoeken: