Handige sneltoetsen voor het bekijken van logbestanden en lijsten

Tekla Structures
2018
Tekla Structures

Handige sneltoetsen voor het bekijken van logbestanden en lijsten

U kunt naar de objecten zoomen die u in een lijst hebt geselecteerd en ook het werkgebied aan de geselecteerde objecten aanpassen.

Taak

Actie

Naar de in een lijst geselecteerde objecten zoomen

1. Houd Z ingedrukt.

2. Klik op een rij die een ID-nummer bevat.

Tekla Structures zoomt in op de overeenkomende objecten in het venster van het actieve model.

Het werkgebied aanpassen zodat alleen de in een lijst geselecteerde objecten worden opgenomen

1. Houd F ingedrukt.

2. Klik op een rij die een ID-nummer bevat.

Tekla Structures zoomt in op de overeenkomende objecten in het venster van het actieve model.