Nieuwe documentatiestructuur

2018
Tekla Structures

Nieuwe documentatiestructuur

De gebruikersdocumentatie is in Tekla Structures 2018 gereorganiseerd. De inhoud is grotendeels hetzelfde als hiervoor, maar er zijn nu minder algemenere categorieën om op het eerste niveau van de inhoudsopgave uit te kiezen.

Alle categorieën op eerste niveau bevatten nu een korte inleiding of een workflow. Dezelfde structuur wordt gebruikt in de online Tekla User Assistance-service, in het offline Help-pakket en in de PDF-documentatie.

Hier in Tekla User Assistance kunt u door de hoofdcategorieën in de structuur bladeren op de paragraafstartpagina van de productgidsen. U kunt er dieper op ingaan door de vervolgkeuzelijsten boven aan de paginatitel of de koppelingen naar andere pagina's in de huidige paragraaf te gebruiken, die aan de rechterzijde of de onderzijde van elke productgidspagina worden weergegeven, afhankelijk van de breedte van uw browservenster.

De onderstaande tabel verklaart in het kort hoe de inhoud nu is georganiseerd.

Categorie

Hier bladeren naar

Naar deze versie bijwerken

Release Notes en instructies voor het bijwerken.

Aan de slag met Tekla Structures

Basisinstallatie en licentieverleningsinstructies. Algemene inleiding tot het product.

Modellen maken

Alle instructies met betrekking tot de dagelijkse modelleertaken. Gebruikerscomponenten bewerken.

Tekeningen maken

Alle instructies met betrekking tot de dagelijkse taken van de tekeningproductie.

Modellen en bestanden delen

Instructies voor Model Sharing, Multi-user en uitwisselbaarheid.

Projecten plannen en volgen

Instructies voor de Organisator, Taakmanager, Rapportage en andere planningstools.

Modellen berekenen

Instructies voor structurele berekening.

Tekla Structures beheren

Instructies voor het beheer van Tekla Structures -installaties en uw aangepaste configuraties. Instructies voor taken die meestal centraal door een beheerder worden uitgevoerd. Geavanceerde installatie en licentieverleningsinstructies.

Referentie

Gedetailleerde referentiegegevens voor variabelen, templateattributen, gebruikersinterfacevelden en -instellingen, vooraf gedefinieerde parametrische profielen en systeemcomponenten.