Een materiaalkwaliteit kopiëren

2018
Tekla Structures

Een materiaalkwaliteit kopiëren

U kunt nieuwe materiaalkwaliteiten toevoegen door een kopie van een bestaande vergelijkbare materiaalkwaliteit te wijzigen.

1. Klik in het menu Bestand op Databases > Materialendatabase om het dialoogvenster Wijzig materiaallijst te openen.
  2. Selecteer een materiaalkwaliteit die vergelijkbaar is met degene die u wilt maken.
  3. Klik op de rechtermuisknop en selecteer Kwaliteit kopiëren.

Een kopie van de materiaalkwaliteit met de naam KOPIEER wordt aan de materiaalstructuur toegevoegd.

4. Wijzig de naam van de materiaalkwaliteit door op de kwaliteit te klikken en er een nieuwe naam voor in te voeren.
  5. Wijzig de eigenschappen van de materiaalkwaliteit.
  6. Klik op OK om de materiaalkwaliteit op te slaan en het dialoogvenster Wijzig materiaallijst te sluiten.
  7. Klik op OK in het dialoogvenster Opslaan bevestigen om de wijzigingen op te slaan.