De Tekla Structures-licentieserver bijwerken

2018
Tekla Structures

De Tekla Structures-licentieserver bijwerken

We raden u aan de nieuwste versie van de Tekla Structures -licentieserversoftware op de Tekla Structures -licentieserver te hebben geïnstalleerd. De Tekla Structures -licentieserver is compatibel met eerdere versies van Tekla Structures.

De versie van de Tekla Structures License Borrow Tool moet hetzelfde zijn als de versie van de Tekla Structures -licentieserver. Raadpleeg voor meer informatie over de compatibiliteit tussen Tekla Structures -versies en Tekla Structures -licentieserverversies De te gebruiken licentieserver.

Voordat u de update van de licentieserver start, moet u de interne firewall uitschakelen en de antispyware-/antivirusbeveiliging onderbreken.

U werkt de Tekla Structures -licentieserver als volgt bij:

1. Ga afhankelijk van uw Windows-besturingssysteem naar Tekla Structures Licensing > LMTOOLS via het menu Start of het Startscherm.
  2. Klik op het tabblad Start/Stop/Reread op Stop Server om de Tekla Structures-licentieserver en andere licentieservices te stoppen.

Wanneer de installatie van de Tekla Structures-licentieserver is voltooid, kunt u de andere licentieservices opnieuw starten.

3. Maak in de map C:\TeklaStructures\License\Server een back-up van bestanden die u hebt gewijzigd.

U hoeft geen back-up te maken van tekla.lic of tekla.opt omdat de installatiesoftware deze bestanden niet zal wijzigingen.

4. Download de nieuwste versie van de Tekla Structures -licentieserver op de server of computer vanaf Tekla Downloads.
  5. Installeer de gedownloade licentieserver met beheerrechten via de automatische installatie voor normale installatie. Volg de op het scherm weergegeven instructies.