Tekla Structures-licenties in gebruik nemen

2018
Tekla Structures

Tekla Structures-licenties in gebruik nemen

Als u uw Tekla Structures-licentieserver in gebruik wilt nemen, volgt u onderstaande workflow:

Tekla Structures-licentieserver installerenUw Tekla Structures-licentiecertificaat opslaanTekla Structures-licenties activerenVerbindt Tekla Structures met de licentieserver
  1. Tekla Structures-licentieserver installeren

2. Uw Tekla Structures-licentiecertificaat opslaan

3. Tekla Structures-licenties activeren

4. Verbindt Tekla Structures met de licentieserver

Opmerking:

Wanneer u het Tekla Structures-licentiesysteem instelt, moet u mogelijk ook de firewallinstellingen configureren om Tekla Structures met de licentieserver te kunnen laten verbinden. Raadpleeg voor meer informatie over het configureren van de firewall Tekla Structures-licentieserver toestaan via Windows Firewall te werken.

Raadpleeg als u problemen hebt Problemen met Tekla Structures-licentieverlening oplossen voor meer informatie.