Problemen in FlexNet

2018
Tekla Structures

Problemen in FlexNet

An internal error occurred. FlexNet internal error.

Oorzaak: Er is een probleem met de installatie van Tekla Structures License Server.

Oplossing: Deze fout kan vaak worden opgelost door de onderstaande stappen uit te voeren:

1. Alle bestaande Tekla Structures -licentieserverinstallaties verwijderen.
  2. Controleren of alle bestanden uit de installatiemap van de Tekla Structures -licentieserver zijn verwijderd: .. \TeklaStructures\License\Server.
  3. Installeer de nieuwste Tekla Structures licentieserver. Controleer of u de nieuwste versie uit Tekla Downloads hebt.