Controlelijst van Trimble Solutions-producten die bij de Tekla Structures-licentieverlening nodig zijn

Tekla Structures
2018
Tekla Structures

Controlelijst van Trimble Solutions-producten die bij de Tekla Structures-licentieverlening nodig zijn

Om met de FlexNet-licentieverlening aan de slag te gaan, moet de beheerder de volgende items van Trimble Solutions hebben:

• Licentiecertificaat

Trimble Solutions heeft het licentiecertificaat in een e-mail naar de persoon in uw organisatie gestuurd die de licentieaankoop heeft gedaan of naar iemand die als contactpersoon is benoemd. Het licentiecertificaat bevat een lijst met alle Tekla Structures -licenties waarvoor u het gebruiksrecht hebt, inclusief de activerings-id's voor deze toegekende licenties.

Neem voor vragen over gebruiksrecht contact op met uw lokale vertegenwoordiger van Tekla Structures.

• Installatiepakket van Tekla Structures-licentieserver

Het installatiepakket van de Tekla Structures -licentieserver is beschikbaar op de productdownloadservice Tekla Downloads. Het installatiepakket bevat de licentieserverbestanden en de Tekla Structures License Administration Tool.

• Handleiding licentiebeheer

Deze handleiding van Flexera Software is een algemene handleiding die bijvoorbeeld instructies bevat voor het maken van gebruikersgroepen en het beheren van toegangsrechten. Deze handleiding wordt geleverd in het installatiepakket van de licentieserver en wordt geïnstalleerd in de map waar u de licentieserver in de .pdf -indeling installeert.