Tekla Structures installeren

2018
Tekla Structures

Tekla Structures installeren

Als u Tekla Structures wilt gebruiken, moet u de Tekla Structures -software en de benodigde Tekla Structures -omgevingen installeren die u wilt gebruiken.

U moet ook de licentieserver van Tekla Structures op uw eigen computer of op een andere computer hebben geïnstalleerd en u moet uw Tekla Structures -licentie activeren.

Opmerking:

U moet ingelogd zijn met beheerdersrechten om de Tekla Structures -software op uw computer te installeren.

1. Installeer de Tekla Structures -software.
    1. Download het installatiebestand vanaf Tekla Downloads naar uw computer.
    2. Dubbelklik op het installatiebestand om de installatie uit te voeren.
    3. Volg de stappen in de installatiewizard om de installatie te voltooien.

U kunt de installatiemap de modelmap selecteren.

2. Installeer de Tekla Structures -omgevingen.

Let erop de locatie van de omgevingsinstallatiemap afhangt van waar u de software hebt geïnstalleerd. U kunt de omgevingsinstallatiemap niet selecteren in de installatiewizard.

1. Download het omgevingsinstallatiebestanden vanaf Tekla Downloads naar uw computer.

U kunt later ook zoveel omgevingen als u wilt installeren naar een Tekla Structures -versie die u gebruikt.

2. Dubbelklik op het installatiebestand om de installatie uit te voeren.
    3. Volg de stappen in de installatiewizard om de installatie te voltooien.