Tekeningen in de Tekeningenlijst selecteren

2018
Tekla Structures

Tekeningen in de Tekeningenlijst selecteren

Met de Tekeningenlijst kunt u een of meerdere tekeningen tegelijk selecteren. Het is handig om meerdere tekeningen te selecteren als u bijvoorbeeld verschillende tekeningen tegelijk wilt vergrendelen of bevriezen of meerdere tekeningen wilt afdrukken.

U selecteert als volgt tekeningen in de Tekeningenlijst :

Taak

Actie

Eén tekening selecteren

Klik op de tekening in de lijst.

Verschillende opeenvolgende tekeningen selecteren

Klik op de eerste tekening, houd Shift ingedrukt en klik op de laatste tekening.

Verschillende niet-opeenvolgende tekeningen selecteren

Klik op de eerste tekening, houd Ctrl ingedrukt en klik op de andere tekeningen die u wilt selecteren.

Alle tekeningen in de lijst selecteren

Druk op Ctrl+A.