De naam van tekeningen wijzigen

2018
Tekla Structures

De naam van tekeningen wijzigen

In Tekla Structures krijgen de tekeningen de naam die in de tekeningeigenschappen is gegeven. De naam van de tekening wordt weergegeven in de Tekeningenlijst en in tekeningtemplates. U kunt de tekeningnaam wijzigen als u de tekening maakt en achteraf.

1. Klik met de rechtermuisknop in de Tekeningenlijst op de tekening en selecteer Eigenschappen....
  2. Voer de nieuwe naam in het vak Naam in.

Het maximumaantal tekens is 32.

3. Klik op Wijzigen.

Sluit de Tekeningenlijst en open deze opnieuw om de wijziging te zien.