Tekeningen vergrendelen

2018
Tekla Structures

Tekeningen vergrendelen

U kunt aangeven dat een tekening niet kan worden bewerkt of aangepast door de tekening te vergrendelen. Als een tekening is vergrendeld, kan deze niet per ongeluk worden gewijzigd. De geometrie van de vergrendelde tekening wijzigt nog steeds als het model wijzigt.

Tekla Structures markeert vergrendelde tekeningen met een symbool om bij te werken als het model wijzigt.

1. Selecteer in de Tekeningenlijst de hoofdtekeningen die u wilt vergrendelen.
  2. Klik op Lock > Aan .

De kolom Gelockt door in de Tekeningenlijst geeft weer wie de tekening heeft vergrendeld. Als u bij uw Trimble Identity bent ingelogd, wordt uw accountnaam weergegeven. Anders wordt uw gebruikersnaam weergegeven.

3. Als u de tekeningen wilt ontgrendelen, selecteert u de tekeningen en klikt u op Lock > Uit .