Explodeer tekeningplugins en gebruik deze als normale objecten

Tekla Structures
2018
Tekla Structures

Explodeer tekeningplugins en gebruik deze als normale objecten

U kunt tekeningplugins naar basisobjecten exploderen en ze vervolgens zoals ieder ander tekeningobject bewerken en gebruiken. Als u bijvoorbeeld zwaartepuntmaatlijnen wilt wijzigen op een manier die niet in de plugin beschikbaar is, kunt u de zwaartepuntmaatlijnen exploderen en de eigenschappen daarvan in het dialoogvenster Maatlijn eigenschappen wijzigen.

1. Klik op een tekeningobject dat is gemaakt met een plugin.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Exploderen.

Tekla Structures explodeert de plugin naar basisobjecten die worden toegevoegd aan het aanzicht. Nu kunt u de geëxplodeerde objecten via het eigenschappendialoogvenster bewerken en gebruiken zoals ieder ander tekeningobject.