Gedetailleerde objectniveau-instellingen

2018
Tekla Structures

Gedetailleerde objectniveau-instellingen

Naast het definiëren van automatische eigenschappen voor tekeninglabels en objecteigenschappen, kunt u ook een speciale weergave voor labels en gebouwobjecten in tekeningen instellen en deze gedetailleerde objectniveau-instellingen voor specifieke doeleinden gebruiken. U kunt bijvoorbeeld definiëren dat alle kolommen in een bepaalde overzichttekening in een specifieke kleur worden weergegeven en in alle andere overzichttekeningen in de standaard onderdeelkleur.

U kunt in overzichttekeningen gedetailleerde objectniveau-instellingen op tekening- en aanzichtniveau gebruiken. In andere tekeningtypen is deze instelling aanzichtspecifiek.

Als u gedetailleerde objecteninstellingen wilt maken, moet u het volgende hebben:

• Een filter dat de objecten selecteert die u wilt beïnvloeden
  • Objecteigenschappen die u op de objecten wilt toepassen