Een gebruikerscomponent opslaan

2018
Tekla Structures

Een gebruikerscomponent opslaan

Nadat u een gebruikerscomponent hebt gewijzigd, slaat u de wijzigingen op.

Wat wilt u doen

Actie

Wijzigingen in alle exemplaren van de gebruikerscomponent opslaan

1. Klik in de gebruikerscomponenteditor op de knop Component opslaan .

2. Klik in het dialoogvenster Opslaan bevestigen op Ja.

Tekla Structures slaat de wijzigingen op en past deze alle exemplaren van de gebruikerscomponent in het model toe.

De component opslaan met een nieuwe naam

1. Klik in de gebruikerscomponenteditor op de knop Opslaan met nieuwe naam .

2. Voer een nieuwe naam in voor de component.

Sla de component op en sluit deze.

1. Klik in de gebruikerscomponenteditor op de knop Sluiten .
  2. Klik in het bericht Sluit gebruikers component editor op Ja.

Als u op Nee klikt, wordt de gebruikerscomponenteditor gesloten zonder de wijzigingen op te slaan.