Wijzigingen in het aanmelden bij Tekla Structures

2020
Tekla Structures
2019i
2019
Tekla Structures
2018i
2018
Tekla Structures

We hebben Trimble Identity bijgewerkt met extra functies en verbeterde beveiliging. Als u een versie gebruikt die ouder is dan Tekla Structures 2021, kunt u niet inloggen tenzij u eerst Tekla Structures bijwerkt.

Functies die een Trimble Identity vereisten:

• Online/subscription-licentieverlening
  • Tekla Model Sharing
  • Tekla Warehouse-integratie
  • Trimble Connect-integratie
  • Support tool in het product

Andere productfuncties kunnen zonder aanmelding worden gebruikt. Net als voorheen kunt u uw account in een webbrowser met onze online diensten gebruiken, inclusief Tekla Warehouse en Trimble Connect.

Tekla Structures-versie

Actie vereist

2021, 2022

Er zijn geen acties nodig

2020

Service Pack 9 (of nieuwer) installeren

2019i

Service Pack 10 (of nieuwer) installeren

2019

Service Pack 12 of 13 installeren

2018i

Service Pack 10 installeren

2018

Service Pack 12 installeren

2017i

Service Pack 11 installeren

2017

Service Pack 13 installeren

21.0,
21.1,
2016,
2016i

Service Packs voor deze producten worden niet uitgebracht. We raden u sterk aan zo spoedig mogelijk naar een nieuwere versie van Tekla Structures bij te werken.