Tekla Structures 2021 SP13

2021
Tekla Structures
Environment
Netherlands

Tekla heeft een Service Pack voor Tekla Structures 2021 vrijgegeven. We raden u ten zeerste aan om deze update te installeren.

Service Pack 13 is de laatste update voor Tekla Structures 2021. Er komen voor Tekla Structures 2021 geen nieuwe updates meer.

Voor online licentie gebruikers: Voordat u de Service Pack installeert, dient u de online licentie (subscription) terug te geven door in Tekla Structures af te melden en af te sluiten:

Image
log_off

1. Klik hier voor de Tekla Structures 2021 SP13 installatie.

Klik hier voor de complete lijst met verbeteringen in de Release Notes (Engelstalig).

Na de installatie van de Service Pack moeten de Construsoft ontwikkelingen nogmaals gedownload en uitgevoerd worden omdat hierin aangepaste tools en instellingen zijn verwerkt! Zie stap 2.

2. Klik hier voor de Construsoft ontwikkelingen.

Zorg ervoor dat alle Windows updates zijn uitgevoerd. Installeer deze indien nodig.

(Als de installatie van de Construsoft ontwikkelingen niet wordt uitgevoerd, klik hier).

Tekla Structures Service Packs

Naast de door Trimble uitgeleverde definitieve Tekla Structures-versies, worden er nadien ook zogenaamde Service Packs (SP) beschikbaar gesteld.

Service Packs zijn updates voor de verschillende Tekla Structures-versies en bevatten verbeteringen en oplossingen bovenop de definitieve versie of eerdere Service Packs. We raden in principe alle gebruikers aan om altijd de nieuwste Service Pack te installeren.

Service Packs worden per Tekla Structures-versie uitgeleverd en er kunnen meerdere Service Packs per Tekla Structures-versie beschikbaar komen, dus bijvoorbeeld SP1, SP2 en SP3.
Zo is voor Tekla Structures 2017 de Service Pack 13 (SP13) beschikbaar en is voor Tekla Structures 2017i Service Pack 11 (SP11) beschikbaar.
Iedere Tekla Structures-versie heeft dus zijn eigen bijbehorende Service Pack(s).

Als u een Service Pack wilt installeren, moet u voor sommige Tekla Structures-versies eerst de gerelateerde definitieve Tekla Structures-versie hebben geïnstalleerd. Om bijvoorbeeld de SP13 van Tekla Structures 2017 te installeren moet eerst Tekla Structures 2017 worden geïnstalleerd.

Vanaf Tekla Structures 2017i kunt u direct de betreffende Service Pack-versie installeren.

U hoeft overigens niet alle eerdere Service Releases of Service Packs van een bepaalde Tekla Structures-versie te installeren. Zo kunt u bijvoorbeeld de SP13 voor Tekla Structures 2021 installeren zonder eerst de Final of de SP12 te moeten installeren maar de SP13 kan wel op de Final of de SP12 worden geïnstalleerd.