Aanmeldingswijzigingen voor Tekla-producten en -services

Tekla Structures
Tekla Structural Designer
Tekla Tedds
Tekla PowerFab
Trimble Connect
Not version-specific
Tekla Tedds Tekla Tedds for Word
Not version-specific
Tekla Structural Designer
Not version-specific
Tekla PowerFab Tekla PowerFab GO
Trimble identity
trimble account

Tekla-producten gebruiken Trimble Identity voor alle online functies en services waarvoor u zich moet aanmelden.

We zijn enthousiast om een nieuwe Trimble Identity te starten. De verbeterde Trimble Identity :

• Houdt uw gegevens veilig met de nieuwste technologieën.
  • Voldoet aan de nieuwste beveiligingsnormen.
  • U krijgt extra functies voor het veiliger en eenvoudiger beheren van het logboek, zoals multi-factor Authentication, Identity Federation (vanaf september 2021) en single sign-on. Ga voor meer informatie naar de Trimble Identity help-site
    Image
    Improved Trimble Identity login screen

De nieuwe manier van aanmelden ziet er anders uit, maar u kunt wel uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken. Tijdens een overgangsperiode ziet u mogelijk in verschillende Trimble-producten en websites met de oude de nieuwe manier van aanmelden.

Als u de 2021-software versie al gebruikt, hoeft u niets te doen. U kunt zich via uw Tekla-software aanmelden.

Als u niet de meest recente versie gebruikt, is het voor deze belangrijke wijziging in het aanmeldingsplatform vereist dat u uw Tekla-software bijwerkt. U kunt dan gebruik blijven maken van de functies en services waarvoor aanmelden vereist is. Zie het onderstaande voor meer informatie over updates voor uw software: