Release Info Tekla Structures 2021 Service Pack 1

2021
Tekla Structures
Environment
Netherlands

De Release Info Tekla Structures 2021 Service Pack 1 bevat het volgende onderwerp:

Instellingen in Randwapening (92)

Wanneer u in eerdere Tekla Structures-versies (dus vóór Tekla Structures 2021) instellingen had gemaakt voor systeemcomponent Randwapening (92) en u laadde deze instellingen in Tekla Structures 2021 Final, kon het voorkomen dat u bepaalde waarden in sommige invulvelden zag, bijvoorbeeld een diameter met decimalen of de waarde -2147483648.000000:

Image

Dit was het gevolg van een aanpassing die in dit component in Tekla Structures 2021 was doorgevoerd. De waarde -2147483648.000000 vertegenwoordigde een leeg invulveld als er in de instelling uit een eerdere Tekla Structures-versie niets was ingevuld voor dat veld.

Dit is nu opgelost wanneer u instellingen uit eerdere Tekla Structures-versies in Tekla Structures 2021 SP1 laadt of wanneer u t.b.v. Tekla Structures 2021 Final de instellingen uit eerdere Tekla Structures-versies via de knop Opslaan als al had opgeslagen.

Klik hier voor meer gedetailleerde informatie (hoofdstuk Systeemcomponenten > Randwapening (92).