Aanbevolen serverspecificaties voor het uitvoeren van Tekla Structures op Citrix

Tekla Structures
2022
Tekla Structures
2021
Tekla Structures
2020
Tekla Structures
2019i
Tekla Structures
2019
Tekla Structures
2023
Tekla Structures
Citrix
Environment
Not environment-specific

Het gebruik van Tekla Structures samen met Citrix Virtual apps en desktops met Azure is een flexibele en veilige manier om snel gebruikers aan Tekla Structures-projecten toe te voegen zonder Tekla Structures lokaal te installeren.

Ondersteunde platforms:

• Citrix Virtual apps en desktops met Azure.

Aanbevolen serverspecificaties:

• Een virtuele machine die GPU ondersteunt, zoals de Microsoft Azure N-serie.
  • Windows Server 2016-besturingssysteem of nieuwer.
  • Minimaal 64 GB hoofdgeheugen of 8 tot 16 GB hoofdgeheugen voor elke gebruiker, afhankelijk van het gebruik.
  • Minimaal 1 MB/s netwerkbandbreedte.

Gebruik nooit de lokale schijf van de virtuele server voor het opslaan van modelmappen. Sla projectgegevens, inclusief omgevingen, op een andere server in het datacentrum of op het bestandssysteem van het bedrijfsnetwerk.

Meerdere gelijktijdige clients kunnen één exemplaar van de virtuele machine delen. Elke TeklaStructures.exe die op de virtuele machine wordt uitgevoerd, moet over een geldige licentie beschikken.

Raadpleeg Tekla Structures gebruiken met applicatie- en desktopvirtualisatie voor meer informatie.

Raadpleeg de documentatie van Citrix en Microsoft Azure voor meer informatie over het installeren en instellen van Citrix Virtual apps en desktops met Azure.