Käytön aloittaminen

Tekla Tedds -sovelluksen käytön aloittaminen

Tervetuloa! Opastamme sinut ottamaan käyttöön Tekla Tedds -sovelluksen. Näet vaiheittaiset ohjeet, videot ja hyödyllisiä linkkejä laajentamalla alla olevat osiot.

Trimble Identityn luominen

Sinulla täytyy olla Trimble Identity, jotta voit ladata sovelluksen ja käyttää verkkolisenssejäsi:

1. Jos olet saanut Trimbleltä sähköpostitse kutsun luoda Trimble Identityn, luo tili kutsun ohjeiden mukaisesti, jotta sinulla on asianmukaiset käyttöoikeudet. Ellet ole saanut kutsua, luo uusi Trimble Identity työsähköpostiosoitteellasi, jotta voit ladata sovelluksen. Luo uusi Trimble Identity napsauttamalla tästä. Lisää ohjeita on osiossa Trimble Identityn luominen.
  2. Siirry sähköpostiisi ja napsauta aktivointilinkkiä viestistä, jonka saat osoitteesta noreply_identity@mail.trimblepaas.com.
  3. Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, kirjaudu sisään osoitteessa https://account.tekla.com/, täytä kaikki tarvittavat profiilitiedot ja valitse Tallenna.

Katso lyhyt video, joka opastaa sinua tekemään tarvittavat vaiheet: Tekla-tilauslisenssien käyttäminen.

Jos vastaat Tekla Tedds -käyttäjien ja -verkkolisenssien hallinnasta, lisää käyttäjiä organisaatioryhmääsi Tekla Online Admin Toolissa, jotta he saavat täydet käyttöoikeudet Tekla online services -palveluihin ja tarvittavat verkkolisenssit. Lisätietoja järjestelmänvalvojan työkaluista ja verkkolisensseistä on Trimble Identity -tunnusten ja Tekla Online -lisenssien hallintaa käsittelevässä ohjeessa.

Tekla Tedds -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

Lataa Tekla-ohjelmisto

1. Sovelluksen käyttökokemuksen optimoimiseksi kannattaa varmistaa, että tietokoneesi täyttää seuraavat suositukset: Tekla Tedds Hardware Recommendations.
  2. Lataa Tekla Structural Design Suite -asennuspaketti Tekla Downloads -lataussivulta. Kun napsautat sivustolla Lataa, ohjattu prosessi auttaa sinua varmistamaan, että kaikki tarvittavat vaiheet suoritetaan.
  3. Suorita Tekla Structural Design Suite -ohjelmiston asennusohjelma.
  4. Suorita ohjatun asennuksen vaiheet ja valitse oikea lisenssityyppi huolellisesti. Lisätietoja on kohdassa Tekla Teddsin asennus ja lisensointi.

Tärkeää: Jos päivität olemassa olevan Tekla Tedds -version uudempaan, aiempi versio poistetaan. Lisätietoja on sivulla Päivittäminen uuteen versioon.

Tekla Tedds -sovelluksen käytön aloittaminen

1. Avaa Tekla Tedds ja kirjaudu kehotettaessa sisään käyttämällä Trimble Identityä. Sisäänkirjautuminen on pakollinen, jos käytät Tekla Online -verkkolisenssiä

Tekla Tedds on nyt käyttövalmis:

Lisätietoja: Tekla Tedds

Oppimispolkusi

Pääset nopeasti alkuun, kun hyödynnät lukuisia oppimisaineistojamme.

Tekla User Assistance -opiskelun aloittaminen

Yksinkertaiset tutustumisvinkit Tekla User Assistancessa auttavat sinua opiskelemaan Tekla Teddsin käyttöä omassa tahdissa. Saat nopeasti yleiskuvan perusasioista kurssilta Tekla Tedds -sovelluksen käytön aloittaminen.

Tekla-koulutussisältö osoitteessa Learn.Trimble.com

Voit aloittaa opintopolkusi kirjatumalla sisään Trimble Identityllä ja ilmoittautumalla Tekla-koulutuskursseille osoitteessa Learn.Trimble.com.

Voit selata verkkokursseja ja ohjattuja kursseja Tekla-kurssiluettelossa.

Paikallisen Tekla-jälleenmyyjän järjestämä lisäkoulutus

Jos et löydä etsimääsi LearnTrimble.comista tai jos haluat lisätietoa Tekla-koulutuskursseista, ota yhteyttä Suomen Tekla-tukeen, joka auttaa sinua mielellään.