Tekla Tedds -sovelluksen käytön aloittaminen

Tervetuloa! Opastamme sinut ottamaan käyttöön Tekla Tedds -sovelluksen. Näet vaiheittaiset ohjeet, videot ja hyödyllisiä linkkejä laajentamalla alla olevat osiot.

Trimble Identityn luominen

Sinulla täytyy olla Trimble Identity, jotta voit ladata sovelluksen ja käyttää verkkolisenssejäsi:

1. Jos olet saanut Trimbleltä sähköpostitse kutsun luoda Trimble Identityn, luo tili kutsun ohjeiden mukaisesti, jotta sinulla on asianmukaiset käyttöoikeudet. Ellet ole saanut kutsua, luo uusi Trimble Identity työsähköpostiosoitteellasi, jotta voit ladata sovelluksen. Luo uusi Trimble Identity napsauttamalla tästä. Lisää ohjeita on osiossa Trimble Identityn luominen.
  2. Siirry sähköpostiisi ja napsauta aktivointilinkkiä viestistä, jonka saat osoitteesta noreply_identity@mail.trimblepaas.com.
  3. Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, kirjaudu sisään osoitteessa https://account.tekla.com/, täytä kaikki tarvittavat profiilitiedot ja napsauta Tallenna.

Katso lyhyt video, joka opastaa sinua tekemään tarvittavat vaiheet: Tekla-tilauslisenssien käyttäminen.

Jos vastaat Tekla Tedds -käyttäjien ja -verkkolisenssien hallinnasta, lisää käyttäjiä organisaatioryhmääsi Tekla Online Admin Toolissa, jotta he saavat täydet käyttöoikeudet Tekla online services -palveluihin ja tarvittavat verkkolisenssit. Lisätietoja järjestelmänvalvojan työkaluista ja verkkolisensseistä on Trimble Identity -tunnusten ja Tekla Online -lisenssien hallintaa käsittelevässä ohjeessa.

Tekla Tedds -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

Download your Tekla Software

Tekla Tedds -järjestelmänvalvojat voivat jakaa sovellusta käyttämällä mukautettua asennusta, joka sisältää yrityksesi asetukset. Lisätietoja on kohdassa Tekla-ohjelmistojen keskitetty käyttöönotto.

Huom. Sovelluksen käyttökokemuksen optimoimiseksi kannattaa varmistaa, että tietokoneesi täyttää seuraavat suositukset: Tekla Tedds 2021 -laitteistosuositukset.

1. Lataa Tekla Structural Design Suite -asennuspaketti Tekla Downloads -lataussivulta. Kun napsautat sivustolla Lataa, ohjattu prosessi auttaa sinua varmistamaan, että kaikki tarvittavat vaiheet suoritetaan.
  2. Suorita Tekla Structural Design Suite -ohjelmiston asennusohjelma.
  3. Suorita ohjatun asennuksen vaiheet ja valitse oikea lisenssityyppi huolellisesti. Lisätietoja on kohdassa Tekla Teddsin asennus ja lisensointi.

Tärkeää: Jos päivität olemassa olevan Tekla Tedds -version uudempaan, aiempi versio poistetaan. Lisätietoja on sivulla Päivittäminen uuteen versioon.

Tekla Tedds -sovelluksen käytön aloittaminen

1. Avaa Tekla Tedds ja kirjaudu kehotettaessa sisään käyttämällä Trimble Identityä. Sisäänkirjautuminen on pakollinen, jos käytät Tekla Online -verkkolisenssiä

Tekla Tedds on nyt käyttövalmis:

Lisätietoja: Tekla Tedds

Your Learning Journey

Pääset nopeasti alkuun, kun hyödynnät lukuisia oppimisaineistojamme.

Tekla User Assistance -opiskelun aloittaminen

Yksinkertaiset tutustumisvinkit Tekla User Assistancessa auttavat sinua opiskelemaan Tekla Teddsin käyttöä omassa tahdissa. Saat nopeasti yleiskuvan perusasioista kurssilta Tekla Tedds -sovelluksen käytön aloittaminen.

Paikallisen Tekla-jälleenmyyjän järjestämä perusteellinen koulutus

Kun hallitset perusasiat, pyydä paikalliselta Tekla-jälleenmyyjältä perusteellinen koulutus, joka nostaa tuottavuutesi uudelle tasolle.

Johdanto Tekla Support Servicesiin

Support Services

Kysyttävää? Apua on saatavilla seuraavissa lähteissä:

• Tekla User Assistance tarjoaa kattavan pääsyn kaikkiin tuotedokumentteihin, opetusvideoihin, perustason verkkokursseihin ja teknisen tuen artikkeleihin, joiden kirjoittajia ovat asiakastuen asiantuntijat kaikkialla maailmassa.
  • Tekla discussion forumissa tapaat muita käyttäjiä ja voit keskustella Tekla-tuotteisiin liittyvistä aiheista. Voit esittää kysymyksiä, tukea yhteisöä jakamalla osaamistasi tai saada vastauksia tukiasiantuntijoilta.
  • Tekla-tukikeskukset tukevat asiakkaiden päivittäistä toimintaa, jotta järjestelmämme toimivat moitteettomasti ja ongelmat ratkaistaan mahdollisimman pian.

Yhteistyövälineillä ja integraatio pitävät sinut verkottuneena

Tekla Teddsin vahvuus on yhteistyössä ja integraatiossa:

• Voit jakaa projektitiedostot ja toimitusvalmiit tuotteet kaikkien projektiin osallistuvien kesken Trimble Connect -sovelluksella. Lisätietoa Trimble Connectin käytöstä Tekla Teddsissä on sivulla Trimble Connect.
  • Tekla Tedds -ohjelmiston voi yhdistää myös Tekla Structures- ja Tekla Structural Designer -ohjelmistoihin.