Tekla Tedds -sovelluksen käytön aloittaminen

Tervetuloa! Opastamme sinut ottamaan käyttöön Tekla Tedds -sovelluksen. Alla olevista osioista näet vaiheittaiset ohjeet ja hyödyllisiä linkkejä.

Aloita

Ennen käynnistämistä tarvitaan seuraavat valmistelut:

Hallitsetko organisaatiosi käyttäjätilejä? Trimble Identity -järjestelmänvalvojana kutsut kollegasi organisaatioon ja määrität heille lisenssejä. Katso tältä videolta, miten se tapahtuu.

Käynnistä seuraavaksi ohjelmisto, kirjaudu sisään Trimble Identity -tunnuksellasi, jotta pääset käyttämään online-lisenssiäsi, ja aloita käyttö!

Onko sinulla ongelmia näiden vaiheiden kanssa? Tee tukipyyntö täällä.

Opettele

Pääset nopeasti alkuun Tekla Tedds -ohjelmiston parissa hyödyntämällä Trimble Learn -koulutusalustaamme verkossa. Kun sinua kehotetaan kirjautumaan sisään Trimble Learn -palveluun, käytä Trimble ID -vaihtoehtoa, kuten alla on korostettu.

Kirjaudu sisään osoitteeseen learn.trimble.com

Voit myös ottaa yhteyttä paikalliseen toimistoomme, jos sinulla on muita koulutustarpeita.

Käytä

Kun olet oppinut Tekla Tedds -ohjelmiston perusteet, voit alkaa käyttää sitä omissa projekteissasi!

• Jos tarvitset apua, tarjoamme erilaisia tukipalveluja.
  • Sinulla on täydet käyttöoikeudet Tekla User Assistance -palveluun. Se on verkkopalvelumme, josta voit etsiä apua tuotedokumentaatiosta, opetusvideoista ja usein kysyttyjen kysymysten tukiartikkeleista.
  • Tekla Online -sivupaneelista löydät ohjeita ja apua Tedds- ja Tedds for Word -ohjelman käytön aikana.
  • Tarvitsetko lisää apua? Voit ottaa yhteyttä paikalliseen tekniseen tukitiimiin Tekla Tedds -ohjelmiston kautta käyttämällä tukityökalua (support tool), tai voit tehdä tukipyynnön täällä.

Lisää luettavaa

• Katso mitä uutta Tekla Tedds -ohjelmiston uusin versio pitää sisällään.

Haluatko kokeiluversion muista Tekla-tuotteista?

Haluatko kokeiluversion tehokkaasta rakennettavan tarkkoja tietomalleja tuottavasta ohjelmistostamme tai kolmiulotteisesta rakenteiden analyysi- ja mitoitusohjelmistostamme?  Tutustu Tekla Structures ja Tekla Structural Designer -tuotteisiin ilmaiseksi!

Onko sinulla kysyttävää, ongelmia tai kommentteja?

Täytä tämä lomake ja kerro meille.