Kukin oppimispolku on suunniteltu erityisesti tietyn käyttäjäryhmän tarpeisiin. Tällaisia ryhmiä ovat esimerkiksi uudet käyttäjät, teräsdetaljoijat, betoniurakoitsijat, silta- tai rakennesuunnittelijat. Voit käydä oppimispolut läpi omassa tahdissasi.

Suositellut oppimispolut: uudet käyttäjät

Image
First Steps Cover
Tämä kurssi on käytännöllinen Tekla Structures -aloitusopas. Kurssi on tarkoitettu niin insinööreille kuin detaljoijille. Kurssi alkaa johdannolla, ja sen 13 moduulia sisältävät periaatteita, työkaluja ja tekniikoita mallintamiseen Tekla Structuresilla. Käytännön harjoitukset ja simulaatiot tehostavat oppimistasi. Lopussa on yhteenvedon lisäksi kerrottu, miten voit edetä pidemmälle Tekla Structuresin käytössä. Jokainen moduuli kattaa jonkin työnkulun osion, ja voit ladata viitemalleja harjoittelua varten.

Suositellut oppimispolut käyttäjäryhmälle:

Image
Tekla Structures rebar fundamentals
Tämä kurssi kattaa raudoituksen detaljoinnin perusteet Tekla Structures -ohjelmistolla. Seitsemäntuntinen kurssi sisältää johdannon ja 28 opetusohjelmaa. Opit tärkeimmät asiat raudoituksen detaljoinnista Tekla Structures -ohjelmistolla. Mukana on myös useita viitemalleja ja piirustuksia harjoittelua varten. Älä hukkaa tilaisuutta viedä raudoituksen detaljointi uudelle tasolle joten ilmoittaudu nyt ja aloita matkasi Tekla Structures -ammattilaiseksi!
Image
Tekla Structures steel fundamentals
Tämä laaja kurssi kattaa kaiken, mitä teräsdetaljoijan tarvitsee tietää Tekla Structures -ohjelmistosta. Se sisältää johdannon ja 40 moduulia, joiden avulla sinä ja tiimisi opitte työskentelemään tehokkaasti kolmiulotteisessa ympäristössä. Kurssin työnkulussa opitaan luomaan vaiheittain malli, joka sisältää kaikki rakenne-elementit ja yksityiskohdat, luomaan mallista kokoonpano- ja pystytyspiirustukset ja materiaaliluettelot sekä luomaan ja jakamaan yhteistyöasiakirjoja.
Image
First Steps Cover
Tämä kurssi on käytännöllinen Tekla Structures -aloitusopas. Kurssi on tarkoitettu niin insinööreille kuin detaljoijille. Kurssi alkaa johdannolla, ja sen 13 moduulia sisältävät periaatteita, työkaluja ja tekniikoita mallintamiseen Tekla Structuresilla. Käytännön harjoitukset ja simulaatiot tehostavat oppimistasi. Lopussa on yhteenvedon lisäksi kerrottu, miten voit edetä pidemmälle Tekla Structuresin käytössä. Jokainen moduuli kattaa jonkin työnkulun osion, ja voit ladata viitemalleja harjoittelua varten.
Image
Tekla Structures concrete contractors fundamentals
Oletko betoniurakoitsija ja haluatko oppia käyttämään Tekla Structures -ohjelmistoa? Etsintäsi on ohi! Kattava kurssimme sisältää johdannon ja 26 moduulia, joissa opastetaan käyttämään käyttöliittymää, tutkimaan malleja ja luokittelemaan mallitiedot. Luot raportteja ja mallipohjia sekä opit, miten valut tehdään. Tehtävänhallinta-osiossa luot suunnitelmia ja visualisointeja. Tämä kurssi noudattaa mallinnus, suunnittelu ja valu -työnkulkuamme.
Image
Tekla Structures bridge designers fundamentals
Tämä kurssi antaa yleiskuvan sillan suunnittelun työnkulkuun. Sen 12 moduulin avulla sinä ja tiimisi opitte optimoimaan työnkulkusi toteuttamiskelpoisuuden varmistavan suunnittelun ja mallinhallinnan avulla ja perehdytte parhaisiin käytäntöihin.  Opit tekemään ohjelmistolla esimerkiksi seuraavat asiat:

Suodata videot seuraavan kriteerin mukaan:

BIM projektijuhtimine Trimble Connectiga veebiseminar, Osa 2 toimus 28. septembril. Allpool leiate lingi salvestusele. Kajastatud teemad: Word ja Excel failide muutmine DWG...
BIM projektijuhtimine Trimble Connectiga veebiseminar toimis 6. mail. Allpool leiate lingi salvestusele. Küsimuste korral võtke palun meiega ühendust tekla.sales.ee(@)trimble.com

Liittyvät oppimisaineistot