Displaying 1 - 3 of 3 articles

Online lisenssin aktivoiminen (admin.account.tekla.com)

Navigoi osoitteeseen admin.account.tekla.com, ja siirry Users -välilehdelle vasemmanpuoleisella listalla. Jos haluttua käyttäjää ei löydy vielä organisaation alta, kutsu hänet Invite users -painikkeen takaa. Voit tässä kohtaa jo määrittää mitkä lisenssit kutsuttavalle henkilölle myönnetään. Syötä ensin käyttäjän työsähköposti…

Tekla käyttäjäpäivä 2023

Tekla käyttäjäpäivä 2023 järjestettiin 27. huhtikuuta 2023 Tamperella Scandic Rosendahlissa. Alla löytyy päivän ohjelma. Voit ladata esitykset PDF-muodossa.

Ohjelma

Aloitussanat Tekla Structures 2023 Tekla Structural Designer 2023…

käyttäjäpäivä

Tekla käyttäjäpäivä 2022

Tekla käyttäjäpäivä 2022 järjestettiin muutaman vuoden tauon jälkeen live-tilaisuutena 15. syyskuuta 2022 Pasilassa Helsingissä Sokos Hotel Triplassa. Alla löytyy päivän ohjelma. Voit ladata esitykset PDF-muodossa.

Ohjelma

Aloitussanat Tekla Structures 2022 - What's new…