Tekla Structural Designer -sovelluksen käytön aloittaminen

Tervetuloa! Opastamme sinut ottamaan käyttöön Tekla Structural Designer -sovelluksen. Näet vaiheittaiset ohjeet, videot ja hyödyllisiä linkkejä laajentamalla alla olevat osiot.

Trimble Identityn luominen

Trimble Identity

Sinulla täytyy olla Trimble Identity, jotta voit ladata sovelluksen ja käyttää verkkolisenssejäsi:

1. Jos olet saanut Trimbleltä sähköpostitse kutsun luoda Trimble Identityn, luo tili kutsun ohjeiden mukaisesti, jotta sinulla on asianmukaiset käyttöoikeudet. Ellet ole saanut kutsua, luo uusi Trimble Identity työsähköpostiosoitteellasi, jotta voit ladata sovelluksen. Luo uusi Trimble Identity napsauttamalla tästä. Lisää ohjeita on osiossa Trimble Identityn luominen.
  2. Siirry sähköpostiisi ja napsauta aktivointilinkkiä viestistä, jonka saat osoitteesta noreply_identity@mail.trimblepaas.com.
  3. Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, kirjaudu sisään osoitteessa https://account.tekla.com/, täytä kaikki tarvittavat profiilitiedot ja napsauta Tallenna.

Katso lyhyt video, joka opastaa sinua tekemään tarvittavat vaiheet: Tekla-tilauslisenssien käyttäminen.

Jos vastaat Tekla Structural Designer -käyttäjien ja -verkkolisenssien hallinnasta, lisää käyttäjiä organisaatioryhmääsi Tekla Online Admin Toolissa, jotta he saavat täydet käyttöoikeudet Tekla online services -palveluihin ja tarvittavat verkkolisenssit. Lisätietoja järjestelmänvalvojan työkaluista ja verkkolisensseistä on Trimble Identity -tunnusten ja Tekla Online -lisenssien hallintaa käsittelevässä ohjeessa.

Tekla Structural Designer -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

Download and Install

Tekla Structural Designer -järjestelmänvalvojat voivat jakaa sovellusta käyttämällä mukautettua asennusta, joka sisältää yrityksesi asetukset. Lisätietoja on kohdassa Tekla-ohjelmistojen keskitetty käyttöönotto.

Huom. Sovelluksen käyttökokemuksen optimoimiseksi kannattaa varmistaa, että tietokoneesi täyttää seuraavat suositukset: Tekla Structural Designer 2021 -laitteistosuositukset.

1. Lataa Tekla Structural Design Suite -asennuspaketti Tekla Downloads -lataussivulta. Kun napsautat sivustolla Lataa, ohjattu prosessi auttaa sinua varmistamaan, että kaikki tarvittavat vaiheet suoritetaan.
  2. Suorita Tekla Structural Design Suite -ohjelmiston asennusohjelma.
  3. Suorita ohjatun asennuksen vaiheet ja valitse oikea lisenssityyppi huolellisesti. Lisätietoja on kohdassa Tekla Structural Designerin asennus ja lisensointi.

Jos päivität olemassa olevan Tekla Structural Designer -version, myös paikalliset tietokannat on päivitettävä. Lisätietoja on sivulla Päivityksen asentaminen.

Tekla Structural Designer -sovelluksen käytön aloittaminen

1. Avaa Tekla Structural Designer ja kirjaudu kehotettaessa sisään käyttämällä Trimble Identityä. Sisäänkirjautuminen on pakollinen, jos käytät Tekla Online -verkkolisenssiä

Tekla Structural Designer on nyt käyttövalmis:

Lisätietoja: Tekla Structural Designer

Your Learning Journey

Pääset nopeasti alkuun, kun hyödynnät lukuisia oppimisaineistojamme.

Tekla User Assistance -opiskelun aloittaminen

Yksinkertaiset tutustumisvinkit Tekla User Assistancessa auttavat sinua opiskelemaan Tekla Structural Designerin käyttöä omassa tahdissa. Saat nopeasti yleiskuvan perusasioista kurssilta Tekla Structural Designer -sovelluksen käytön aloittaminen.

Paikallisen Tekla-jälleenmyyjän järjestämä perusteellinen koulutus

Kun hallitset perusasiat, pyydä paikalliselta Tekla-jälleenmyyjältä perusteellinen koulutus, joka nostaa tuottavuutesi uudelle tasolle.

Johdanto Tekla Support Servicesiin

Support Services

Kysyttävää? Apua on saatavilla seuraavissa lähteissä:

• Tekla User Assistance tarjoaa kattavan pääsyn kaikkiin tuotedokumentteihin, opetusvideoihin, perustason verkkokursseihin ja teknisen tuen artikkeleihin, joiden kirjoittajia ovat asiakastuen asiantuntijat kaikkialla maailmassa.
  • Tekla discussion forumissa tapaat muita käyttäjiä ja voit keskustella Tekla-tuotteisiin liittyvistä aiheista. Voit esittää kysymyksiä, tukea yhteisöä jakamalla osaamistasi tai saada vastauksia tukiasiantuntijoilta.
  • Tekla-tukikeskukset tukevat asiakkaiden päivittäistä toimintaa, jotta järjestelmämme toimivat moitteettomasti ja ongelmat ratkaistaan mahdollisimman pian.

Yhteistyövälineillä ja integraatio pitävät sinut verkottuneena

Tekla Structural Designerin vahvuus on yhteistyössä ja integraatiossa:

• Voit jakaa projektitiedostot ja toimitusvalmiit tuotteet kaikkien projektiin osallistuvien kesken Trimble Connect -sovelluksella. Lisätietoa Trimble Connectin käytöstä Tekla Structural Designerissa on sivulla Yhteistyön tekeminen Trimble Connectin avulla.
  • Sekä Trimblen että kolmannen osapuolen ohjelmistot tarjoavat useita integrointitoimintoja Tekla Structural Designer -ohjelmiston kanssa käytettäessä. Lisätietoja on sivulla Rakennustietojen mallinnuksen integroidut toiminnot