Tekla PowerFab -ohjelmiston käytön aloittaminen

Tervetuloa! Opastamme sinua ottamaan käyttöön Tekla PowerFab -ohjelmiston. Alla olevista osioista näet vaiheittaiset ohjeet ja hyödyllisiä linkkejä.

Aloita

Varmista ennen aloittamista, että olet suorittanut seuraavat vaiheet:

Oletko organisaatiosi järjestelmänvalvoja? Järjestelmänvalvojana lähetät Trimble Identity -kutsuja kollegoillesi ja määrität heille lisenssejä. Katso tältä videolta, miten se tapahtuu.

Käynnistä seuraavaksi ohjelmisto, kirjaudu sisään Trimble Identity -tunnuksellasi, jotta pääset käyttämään online-lisenssiäsi, ja aloita!

Onko sinulla ongelmia näiden vaiheiden kanssa? Tee tukipyyntö täällä.

Opettele

Pääset nopeasti alkuun Tekla PowerFab -ohjelmiston parissa hyödyntämällä Trimble Learn -koulutusalustaamme verkossa. Kun sinua kehotetaan kirjautumaan sisään Trimble Learn -palveluun, käytä Trimble ID -vaihtoehtoa, kuten alla on korostettu.

Kirjaudu sisään osoitteeseen learn.trimble.com

Jos tarvitset muuta koulutusta, voit ottaa myös yhteyttä paikalliseen Tekla-jälleenmyyjään.

Käytä

Kun hallitset Tekla PowerFab -ohjelmiston perusteet, voit alkaa käyttää sitä omissa projekteissasi!

• Jos tarvitset apua, tarjoamme erilaisia Support Services -verkkopalveluja.
  • Sinulla on täydet käyttöoikeudet Tekla User Assistance -palveluun. Se on verkossa toimiva hakutietokantamme, joka sisältää tuotedokumentteja, opetusvideoita ja usein kysyttyjen kysymysten tukiartikkeleita.
  • Pääset käyttöohjeisiin suoraan ohjelmistosta napsauttamalla valintaikkunoiden Help -painikkeita.
  • Tarvitsetko lisää apua? Saat yhteyden paikalliseen tekniseen tukitiimiin Tekla PowerFab -ohjelman sisältä käyttämällä Support Tool -tukityökalua, tai voit tehdä tukipyynnön täällä.

Lisää luettavaa

• Katso, mitä uutta Tekla PowerFab -ohjelmiston uusin versio pitää sisällään.

Muut tuotteesi

Nimellesi rekisteröity tilauslisenssi sisältää Tekla PowerFab -käyttöoikeuden lisäksi myös seuraavien muiden tuotteiden käyttöoikeuden:

Trimble Connect

Tekla PowerFab -tilaajana saat myös tehokkaan Trimble Connect -pilviyhteistyöalustamme käyttöoikeuden. Trimble Connect -palvelun avulla voit jakaa ja kommentoida useista eri lähteistä peräisin olevia rakennettavia malleja, piirustuksia ja asiakirjoja vaivattomasti yhdessä paikassa. Tämä parantaa tuottavuutta ja projektin yhdenmukaisuutta, koska tarvittavat tiedot ovat saatavilla heti, kun tarvitset niitä. Ota Trimble Connect tehokkaasti haltuun tutustumalla seuraaviin tietolähteisiin.

• Tekla User Assistance – Trimble Connect -kotisivulta löydät linkit usein kysyttyihin kysymyksiin, tuoteoppaisiin, keskustelupalstoihin, videoihin ja muuhun aineistoon.
  • Katso tietoja Tekla PowerFabin ja Trimble Connect -palvelun yhdistämisestä tästä tuoteoppaasta.
  • Trimble Connect -sovellusta käytetään pääsääntöisesti verkkoselaimella, mutta voit myös ladata Windows-työpöytäversion täältä.

Tekla PowerFab Go

Tekla PowerFab-tilauksesi sisältää pääsovelluksen lisäksi myös Tekla PowerFab Go -lisenssin. Tekla PowerFab Go on selainpohjainen käyttöliittymä, jossa voit tarkastella, hallita ja päivittää valmistustietoja etäyhteydellä Tekla PowerFab -työpöytäsovelluksessa. Käyttöliittymä mahdollistaa muun muassa varaston ja valmistuksen tilan reaaliaikaisen seurannan millä tahansa mobiililaitteella. Katso lisätietoja Tekla PowerFab Go -käyttöliittymän mahdollisuuksista ja käyttöönotosta tästä tuoteoppaasta.

Tekla Structures

Tekla PowerFab-tilauksesi sisältää myös Tekla Structures Graphite -lisenssin.  Tekla Structures Graphite -ohjelmiston avulla voit luoda, hallita ja jakaa tarkkoja, useita materiaaleja kattavia 3D-rakennesuunnittelumalleja.  Voit myös tuottaa yleissuunnittelman tietoja, kuten mittapiirustuksia, aikatauluja, raportteja ja 3D-malleja. Tekla Structures Graphite -ohjelmistolla voit lisäksi luoda raudoitusten työmaapiirustuksia ja jopa välittää tiedot raudoituksen taivutuskoneille työmaan ulkopuoliseen valmistukseen.

• Lataa Tekla Structures Graphite täältä.
  • Tekla Structuresin käytön aloittaminen -sivu on paras tapa aloittaa Tekla Structures -ohjelmistoon tutustuminen. Sivulla on linkkejä verkkokursseille, tukiresursseihin ja muihin hyödyllisiin materiaaleihin.
  • Tekla User Assistance - Tekla Structures -kotisivulta löydät linkit usein kysyttyihin kysymyksiin, tuoteoppaisiin, keskustelupalstoihin, videoihin ja muuhun aineistoon.

Onko sinulla kysyttävää, ongelmia tai kommentteja?

Täytä tämä lomake ja kerro meille.