Tekla PowerFab logo

Täydellinen terästuotannon hallintaohjelmisto

Tekla PowerFab on kattava ohjelmistopaketti, jonka lähestymistapa valmistuksen hallinnointiin on järjestelmällinen ja yhteistyöhön perustuva. Ohjelmisto on kehitetty erityisesti teräksen tuotantoon. Se antaa sujuvasti ja jatkuvasti reaaliaikaista tietoa koko projektin keston ajan.

Tekla PowerFab -ohjelmistoon kuuluu neljä tuotetta, jotka tehostavat tuotannon hallintaa ja antavat reaaliaikaisen kuvan kaikista tuotantotiedoista.

• Tekla EPM kaikkiin tuotantotarpeisiin, kuten arviointiin, hankintaan, projektinhallintaan, varastonhallintaan ja tuotannon ohjaukseen.
  • Tekla EPM Go reaaliaikaisiin paperittomiin tuotantotoimintoihin ja visualisointiin.
  • Tekla Structures EPM Modeler mallipohjaisiin arviointityönkulkuihin, ajoitukseen, raportteihin ja rakennusmäärityksiin.
  • Trimble Connect katseluun ja reaaliaikaiseen visualisointiin, joka voidaan jakaa kaikkien projektin osapuolten kanssa.

Yksityiskohtaisia tietoja Tekla PowerFab -ohjelmistosta on Teklan verkkosivustolla.

Alkuun ^

Tekla EPM logo

Tekla EPM – täydellinen tuotannon hallintajärjestelmä terästuotteiden valmistajille

Tekla EPM on Tekla PowerFab -ohjelmistopaketin ydintuote. Tekla EPM on täydellinen ohjelmistojärjestelmä, joka sisältää kaikki teräsrakennevalmistajan tarvitsemat toiminnot:

• Arviointi
  • Projektinhallinta ja aikataulutus
  • Tuotannon ohjaus
  • Materiaalin optimointi
  • Varastonhallinta
  • Hankinta
  • Tilausten syöttö

Lisätietoja Tekla EPM -ohjelmistosta on täällä.

Alkuun ^

Tekla EPM Go logo

Tekla EPM Go – käytä, visualisoi ja jaa tietoja, myös mobiililaitteilla

Tekla EPM Go on laitteista riippumaton verkkoliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella ja päivittää reaaliaikaisia tietoja Tekla EPM -tietokannassasi.

Tietojen reaaliaikainen käytettävyys mobiililaitteelta auttaa pienentämään tuotantoprojektissa syntyvää paperimäärää ja nopeuttaa tiedonkulkua kaikkialla organisaatiossa. Ohjelmiston avulla voit tarkastella tuotannon ja toimituksen tilaa sekä tallentaa sen toimipaikalla tai kentällä reaaliajassa.

Lisätietoja Tekla EPM Go -ohjelmistosta on täällä.

Alkuun ^

Tekla Structures logo

Tekla Structures EPM Modeler – arvioi, aikatauluta ja luo raportteja

Tekla Structures on edistyksellinen BIM-ohjelmisto rakennesuunnitteluun. Tekla Structuresin avulla voit luoda, yhdistellä, hallita ja jakaa tarkkoja, paljon rakennetietoja sisältäviä ja useita materiaaleja kattavia malleja sekä hallita itse suunnittelutyötä ja viestiä sen aikana. Tekla Structures EPM Modeler -määritys on ihanteellinen valinta mallipohjaisiin arviointityönkulkuihin, ajoitukseen, raportteihin, rakennusmäärityksiin ja muihin toimintoihin.

Yksityiskohtaisia tietoja Tekla Structures -ohjelmistosta on Teklan verkkosivustolla.

Lisätietoja Tekla Structures -ohjelmistosta on täällä.

Alkuun ^

Trimble Connect logo

Trimble Connect – pilvipohjainen yhteistyöalusta, jossa on reaaliaikainen tilan jakamistoiminto

Trimble Connect for Structures on pilvipohjainen alusta, joka yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin, toteutuskelpoisiin tietoihin oikeaan aikaan. Siinä on 3D-katseluohjelma ja muita yhteistyötyökaluja kaikille Tekla PowerFab -asiakkaille.

Yksityiskohtaisia tietoja Trimble Connect -ohjelmistosta on Teklan verkkosivustolla.

Lisätietoja Trimble Connect -ohjelmistosta on täällä.

Alkuun ^