Tekla EPM -sovelluksen käytön aloittaminen

Tervetuloa! Opastamme sinut ottamaan käyttöön Tekla EPM -sovelluksen. Näet vaiheittaiset ohjeet, videot ja hyödyllisiä linkkejä laajentamalla alla olevat osiot.

Trimble Identityn luominen

Invitation

Sinulla täytyy olla Trimble Identity, jotta voit ladata sovelluksen ja käyttää verkkolisenssejäsi:

1. Jos olet saanut Trimbleltä sähköpostitse kutsun luoda Trimble Identityn, luo tili kutsun ohjeiden mukaisesti, jotta sinulla on asianmukaiset käyttöoikeudet. Ellet ole saanut kutsua, luo uusi Trimble Identity työsähköpostiosoitteellasi, jotta voit ladata sovelluksen. Luo uusi Trimble Identity napsauttamalla tästä.
  2. Siirry sähköpostiisi ja napsauta aktivointilinkkiä viestistä, jonka saat osoitteesta noreply_identity@mail.trimblepaas.com.
  3. Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, kirjaudu sisään osoitteessa https://account.tekla.com/, täytä kaikki tarvittavat profiilitiedot ja napsauta Tallenna.

Jos vastaat Tekla EPM -käyttäjien ja -verkkolisenssien hallinnasta, lisää käyttäjiä organisaatioryhmääsi Tekla Online Admin Toolissa, jotta he saavat täydet käyttöoikeudet Tekla online services -palveluihin ja tarvittavat verkkolisenssit.

Tekla EPM -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

Download and install

Sovelluksemme käyttökokemuksen optimoimiseksi kannattaa varmistaa, että palvelin täyttää seuraavat suositukset: Tekla EPM -palvelinsuositukset.

1. Lataa Tekla PowerFab -ohjelmistopaketin asennuspaketit Tekla Downloads -sivulta. Napsauta sivustolla Lataa, niin ohjattu prosessi auttaa sinua varmistamaan, että lataat kaikki tarvittavat tiedostot.
  2. Suorita asennusohjelmat.

Tekla EPM -sovelluksen käytön aloittaminen

1. Avaa Tekla EPM ja kirjaudu kehotettaessa sisään käyttämällä Trimble Identityä.
  2. Valitse tarvittaessa Sisäänkirjaus-valintaikkunan Konfiguraatio-luettelosta, mitä Tekla EPM -konfiguraatiota haluat käyttää.
  3. Kirjoita Tekla EPM -käyttäjänimesi ja salasanasi. Verkkolisenssit on tallennettu Trimblen pilvipalveluun. Lisenssit voivat olla Tekla Online -organisaatiostasi, tai ne on saatettu määrittää sinulle toisen organisaation ulkoisena lisenssikäyttäjänä.
  4. Jos hankit omat lisenssit, voit hallita niitä Admin Toolissa. Yrityksesi järjestelmänvalvojakäyttäjät vastaavat muiden käyttäjien liittämisestä organisaatioon ja lisenssien määrittämisestä heille.
  5. Napsauta Kirjaudu sisään.

Tekla EPM on nyt käyttövalmis:

Lisätietoja: Tekla EPM

Learn Tekla

Pääset nopeasti alkuun, kun hyödynnät lukuisia oppimisaineistojamme.

Tekla User Assistance -opiskelun aloittaminen

Perustason verkkokursseilla Tekla User Assistancessa voit opiskella käyttöä omassa tahdissa. Saat nopeasti yleiskuvan perusasioista kurssilta Tekla EPM -sovelluksen käytön aloittaminen.

Sertifikaatin tarjoavat verkkokurssit – Learn.Trimble

Learn.Trimble

Rekisteröi Learn.Trimble-tili, ilmoittaudu kurssille, suorita koe ja saat sertifikaatin.

Sertifikaatin tarjoavat Tekla EPM -verkkokurssit ja muut Trimble-tuotteet ovat saatavilla Trimblen koulutusportaalissa:

1. Mene osoitteeseen Learn.Trimble.com. Käyttökokemuksen optimoimiseksi kannattaa käyttää Chromea tai Firefoxia.
    Napsauta oikeasta yläkulmasta Rekisteröidy.

Täytä kaksisivuinen rekisteröintilomake. Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jota käytit luodessasi Trimble Identityn – tämä auttaa meitä palvelemaan sinua paremmin).
  2. Katso kaikki saatavilla olevat Tekla eLearning -aineistot.
    Voit ilmoittautua verkkokurssille napsauttamalla Ilmoittaudu-painiketta.
    Jos kurssin sisältö on maksuton, voit aloittaa opiskelun heti. Jos sisältö on maksullinen, nimesi lisätään odotuslistalle ja koulutustiimi ottaa sinuun yhteyttä.
    Jos Learn.Trimble-palvelun käytössä on ongelmia, napsauta Ota yhteys tukeen -linkkiä, joka näkyy joka sivun alalaidassa.
    Kirjaudu seuraavalla käynnilläsi käyttämällä Trimble Identity -vaihtoehtoa (edellyttää, että rekisteröidyit samalla sähköpostiosoitteella, jota käytit luodessasi Trimble Identityn).

Paikallisen Tekla-jälleenmyyjän järjestämä perusteellinen koulutus

Kun hallitset perusasiat, pyydä paikalliselta Tekla-jälleenmyyjältä perusteellinen koulutus, joka nostaa tuottavuutesi uudelle tasolle.

Johdanto Tekla Support Servicesiin

Tekla Support Services

Kysyttävää? Apua on saatavilla seuraavissa lähteissä:

• Tekla User Assistance tarjoaa kattavan pääsyn kaikkiin tuotedokumentteihin, opetusvideoihin, perustason verkkokursseihin ja teknisen tuen artikkeleihin, joiden kirjoittajia ovat asiakastuen asiantuntijat kaikkialla maailmassa.
  • Tekla discussion forumissa tapaat muita käyttäjiä ja voit keskustella Tekla-tuotteisiin liittyvistä aiheista. Voit esittää kysymyksiä, tukea yhteisöä jakamalla osaamistasi tai saada vastauksia tukiasiantuntijoilta.
  • Tekla-tukikeskukset tukevat asiakkaiden päivittäistä toimintaa, jotta järjestelmämme toimivat moitteettomasti ja ongelmat ratkaistaan mahdollisimman pian.