Tekla Structural Designer 2022: Tehokas ohjelmisto suunnittelutoimistoille.

Katso tarkemmat tiedot Release Noteseista.

Tekla Structural Designer 2022 - parhaimmat palat

Vältä uudelleentyöstöä, vähennä virheitä, ja varmista tehokkaat työnkulut suunnittelutoimistossa tehokkaan ohjelmointirajapinnan avulla

Vältä uudelleentyöstöä ja siirrä tietoja sujuvasti parannetun ohjelmointirajapinnan avulla. Näin rakennesuunnittelijat voivat automatisoida manuaalisia prosesseja ja sisällyttää Tekla Structural Designerin insinööritoimistonsa työnkulkuihin.

Lue lisää Release Noteseista.

Alkuun ^

Uusia mahdollisuuksia hiilipäästöjen arviointiin ja raportointiin

Hiilipäästöjen laskentaominaisuus sai hyvän vastaanoton, kun se julkaistiin Tekla Structural Designer 2021 -versiossa. Yhden asiakkaan sanoin: “Olimme otettuja siitä, että Tekla Structural Designer otti huomioon tarkat betoniraudoitukset laatoissa, laskee liittolevyn tilavuudet oikein ja ottaa huomioon tyssätapit”.

Olemme nyt parantaneen näkymäominaisuuksia, raportointia, sekä hiilipäästötietojen jakamista Tekla Structural Designer 2022 -versiossa.

Lue lisää Release Noteseista.

Alkuun ^

Uusi eLearning -kurssi: Hiilipäästöjen määritys Tekla Structural Designerissa

Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää aiheesta hiilipäästöjen määritys Tekla Structural Designerissa upouudella ja ilmaisella eLearning-kurssilla.

Aloita eLearning -kurssisi nyt.

Alkuun ^

Parannuksia pohjalevyjen mitoitukseen (Eurokoodi)

Tekla Structural Designerissa on kaksi parannusta pohjalevyjen mitoituksessa, jotka helpottavat ja nopeuttavat huomattavasti mitoitusta.

Lue lisää Release Noteseista.

Alkuun ^

Esikorotuksen parannukset kaikilla laskentanormeilla

Esikorotusten määritys kaikille teräspalkeille on nyt paljon suoraviivaisempaa ja intuitiivisempaa.

Lue lisää Release Noteseista.

Alkuun ^

Uusia ominaisuuksia laatan jäykkyyteen

Laatalle voi asettaa eri jäykkyyksiä X- ja Y suuntaan. Käyttäjä voi mallintaa laatan joka pitää sisällään eri jäykkyystiedot jolloin laatta käyttäytyisi etupäässä yhteen suuntaa kantavana. Esimerkiksi betonielementit, liittopeltiprofiilit, CLT-elementit, yms.

Lue lisää Release Noteseista.

Alkuun ^

Uusi intuitiivinen Quick Access -työkalu parempaan käytettävyyteen

Nopeuttaa usein käytettävien komentojen suorittamista. Uudet käyttäjät voivat navigoida asetuksissa intuitiivisesta, ja kokeneemmat käyttäjät voivat nopeuttaa suunnitteluaan.

Lue lisää Release Noteseista.

Alkuun ^

Enemmän joustavuutta kuormitusten lisäämiseen

Tekla Structural Designer kehittyy jatkuvasti asiakkaiden tarpeisiin. Vankat automaattiset kuormitustenmääritykset ovat saavilla riippumatta mitoitusnormista.

Lue lisää Release Noteseista.

Alkuun ^

Parannukset analyysitulosten raportointiin

Graafiset tulostiedot ovat nyt saatavilla myös taulukko- ja raporttimuodossa. Tämä tekee tiedoista johdonmukaisempia, ja ne ovat muodossa, jota muut voivat helposti jakaa ja käyttää uudelleen.

Lue lisää Release Noteseista.

Alkuun ^

Katso yksityiskohtainen kuvaus Release Noteseista.