Käytön aloittaminen

Tekla PowerFab -sovelluksen käytön aloittaminen

Tervetuloa! Opastamme sinut ottamaan käyttöön Tekla PowerFab -sovelluksen. Näet vaiheittaiset ohjeet, videot ja hyödyllisiä linkkejä laajentamalla alla olevat osiot.

Trimble Identityn luominen

Kutsu

Sinulla täytyy olla Trimble Identity, jotta voit ladata sovelluksen ja käyttää verkkolisenssejäsi:

1. Jos olet saanut Trimbleltä sähköpostitse kutsun luoda Trimble Identityn, luo tili kutsun ohjeiden mukaisesti, jotta sinulla on asianmukaiset käyttöoikeudet. Ellet ole saanut kutsua, luo uusi Trimble Identity työsähköpostiosoitteellasi, jotta voit ladata sovelluksen. Luo uusi Trimble Identity napsauttamalla tästä.
  2. Siirry sähköpostiisi ja napsauta aktivointilinkkiä viestistä, jonka saat osoitteesta noreply_identity@mail.trimblepaas.com.
  3. Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, kirjaudu sisään osoitteessa https://account.tekla.com/, täytä kaikki tarvittavat profiilitiedot ja valitse Tallenna.

Katso lyhyt video, joka opastaa sinua tekemään tarvittavat vaiheet: Tekla-tilauslisenssien käyttäminen.

Jos vastaat Tekla PowerFab -käyttäjien ja -verkkolisenssien hallinnasta, lisää käyttäjiä organisaatioryhmääsi Tekla Online Admin Toolissa, jotta he saavat täydet käyttöoikeudet Tekla online services -palveluihin ja tarvittavat verkkolisenssit. Lisätietoja järjestelmänvalvojan työkaluista ja verkkolisensseistä on Trimble Identity -tunnusten ja Tekla Online -lisenssien hallintaa käsittelevässä ohjeessa.

Tekla PowerFab -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

Lataaminen ja asentaminen
  1. Huom. Sovelluksen käyttökokemuksen optimoimiseksi kannattaa varmistaa, että palvelin täyttää seuraavat suositukset: Tekla PowerFab -palvelinsuositukset.
  2. Lataa Tekla PowerFab -ohjelmistopaketin asennuspaketit Tekla Downloads -sivulta. Napsauta sivustolla Lataa, niin ohjattu prosessi auttaa sinua varmistamaan, että lataat kaikki tarvittavat tiedostot.
  3. Suorita asennusohjelmat.

Tekla PowerFab -sovelluksen käytön aloittaminen

1. Avaa Tekla PowerFab ja kirjaudu kehotettaessa sisään käyttämällä Trimble Identityä.
  2. Valitse tarvittaessa Sisäänkirjaus-valintaikkunan Konfiguraatio-luettelosta, mitä Tekla PowerFab -konfiguraatiota haluat käyttää.
  3. Kirjoita Tekla PowerFab -käyttäjänimesi ja salasanasi. Verkkolisenssit on tallennettu Trimblen pilvipalveluun. Lisenssit voivat olla Tekla Online -organisaatiostasi, tai ne on saatettu määrittää sinulle toisen organisaation ulkoisena lisenssikäyttäjänä.
  4. Jos hankit omat lisenssit, voit hallita niitä Admin Toolissa. Yrityksesi järjestelmänvalvojakäyttäjät vastaavat muiden käyttäjien liittämisestä organisaatioon ja lisenssien määrittämisestä heille.
  5. Napsauta Kirjaudu sisään.

Tekla PowerFab on nyt käyttövalmis:

Lisätietoja: Tekla PowerFab

Lisätietoja: Tekla

Pääset nopeasti alkuun, kun hyödynnät lukuisia oppimisaineistojamme.

Tekla User Assistance -opiskelun aloittaminen

Perustason verkkokursseilla Tekla User Assistancessa voit opiskella käyttöä omassa tahdissa. Saat nopeasti yleiskuvan perusasioista kurssilta Tekla PowerFab -sovelluksen käytön aloittaminen.

Tekla-koulutussisältö osoitteessa Learn.Trimble.com

Voit aloittaa opintopolkusi kirjatumalla sisään Trimble Identityllä ja ilmoittautumalla Tekla-koulutuskursseille osoitteessa Learn.Trimble.com.

Voit selata verkkokursseja ja ohjattuja kursseja Tekla-kurssiluettelossa.

Paikallisen Tekla-jälleenmyyjän järjestämä lisäkoulutus

Jos et löydä etsimääsi LearnTrimble.comista tai jos haluat lisätietoa Tekla-koulutuskursseista, ota yhteyttä Suomen Tekla-tukeen, joka auttaa sinua mielellään.