Tekla Model Sharing -yleiskuvaus

Tekla Structures
Tekla Model Sharing overview
Not environment-specific

Tekla Model Sharing mahdollistaa yhteistyön saman Tekla Structures -projektin parissa osallistujien sijainnista ja aikavyöhykkeestä riippumatta. Tekla Model Sharing mukautuu Internet-yhteyden nopeuteen, ja voit jopa työskennellä offline-tilassa. Et tarvitse Tekla Structures -sovelluksen lisäksi muita ohjelmistoja tai laitteita.

Tältä sivulta löydät Tekla Model Sharing -ohjelmistoon liittyvien resurssien yhteenvedon.

Tuoteoppaat

Tekla Structures -tuoteoppaat tarjoavat sinulle Tekla Model Sharing -ohjelmistoon liittyviä ohjeita sekä tietoja siitä, miten tehdä yhteistyötä muiden kanssa saman projektin parissa.

Olemme myös keränneet yhteen Tekla Model Sharing -ohjelmistoa koskevia parhaita käytäntöjä. Tutustu niihin ennen kuin aloitat Tekla Model Sharing -ohjelmiston käytön.

Koulutussisältö

Tekla Model Sharing -ohjelmiston yleiskatsauksen oppipolku opastaa sinua näissä perusvaiheissa:

• mitä Tekla Model Sharing koskee
  • miten aloittaa Tekla Model Sharing -ohjelmiston käyttö
  • miten liittyä jaettuun malliin
  • jaetun sisällön kirjoittaminen ja lukeminen
  • mallin jakaminen itse
  • Tekla Model Sharing -ohjelmistossa käytetyt roolit, ja
  • miten hallita Tekla Model Sharing -ohjelmistoa järjestelmänvalvojana.

Vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia Tekla Model Sharing -ohjelmiston käytössä, tutustu Tekla Model Sharing -ohjelmiston ongelmien vianmääritystä koskeviin resursseihin nähdäksesi, miten voit ratkaista ongelman itse.

Olemme keränneet järjestelmänvalvojille luettelon kysymyksiä ja vastauksia, jotka opastavat sinua organisaation Tekla Account -tilille kohdistettujen Tekla Model Sharing -lisenssien arvioinnissa, ostamisessa ja hallinnassa .

Järjestelmänvalvojana voit hyötyä katsomalla videon, joka koskee Tekla Model Sharing -ohjelmiston hallintaa Management Console -konsolilla.

Voit käyttää hakua etsiäksesi Tekla Model Sharing -ohjelmistoa koskevia tukiartikkeleita.