Selaa Tekla Structural Designer -materiaalia

Selaa asiaan liittyvää materiaalia ja tutustu ohjelmistoon.

Alla voit selata materiaalia toiminnallisuuden mukaan. Kun aloitat ohjelmiston käytön, suosittelemme tutustumaan ohjelmiston määrittämisen parhaisiin käytäntöihin. Tarkempia tietoja on tuoteoppaissa.

Ohjelmistojulkaisut, ohjelmistopäivitykset ja järjestelmävaatimukset

• Software release
  • Software update
  • System requirements

Tutustu laitteistoon, lisensseihin, asentamiseen ja määrittämiseen

Selaa laitteistovaatimuksiin ja suosituksiin liittyvää sisältöä sekä
tietoa lisenssivaihtoehdoista ja asennuksen määrittämisestä, jotta pääset hyvin alkuun projektissasi.

Search for more content on Hardware, Licensing and Installing or Setting Up.

Tutustu mallinnukseen, analysointiin ja suunnitteluun

Selaa mallinnuksen, analysoinnin ja suunnittelun keskeisimpiin tietoihin.

• Analysis
  • Design
  • Modeling

Search for more content on Modeling, Analysis or Design.

Tutustu teräskomponentteihin, betonikomponentteihin ja suunnittelumääräyksiin

Etsitkö teräkseen, betoniin tai suunnittelumääräyksiin liittyviä aiheita?

• Concrete components
  • Design codes
  • Steel components

Search for more content on Steel Components, Concrete Components or Design codes.

Tutustu yhteentoimivuuteen, tuontiin ja vientiin sekä verkkopalveluihin

Selaa keskeisimpiä tietoja yhteentoimivuudesta ja viennistä sekä verkkopalveluihin liittyviä aiheita.

• Import and export
  • Interoperability
  • Online services

Search for more content on Interoperability, Import and export or Online services.

Tiedotteet

• Bulletin

Search for more Bulletins.