Selaa Tekla Structures -materiaalia

Selaa Tekla Structures -materiaalia ja tutustu ohjelmistoon.

Alla voit selata Tekla Structures -materiaalia toiminnallisuuden mukaan. Kun aloitat ohjelmiston käytön, suosittelemme tutustumaan ohjelmiston määrittämisen parhaisiin käytäntöihin. Tarkempia tietoja on tuoteoppaissa.

Tutustu laitteistoon, lisensseihin, asentamiseen ja määrittämiseen

Selaa laitteistovaatimuksiin ja suosituksiin liittyvää sisältöä sekä
tietoa lisenssivaihtoehdoista ja asennuksen määrittämisestä, jotta pääset hyvin alkuun projektissasi.

Tutustu detaljointiin, mallinnukseen ja numerointiin

Tutustu siihen, miten mallissasi detaljoidaan, aloitetaan mallintaminen tai määritetään numerointi.

Tutustu komponentteihin

Tutustu siihen, miten voit hyödyntää erilaisia komponentteja.

• Concrete components
  • Custom components
  • Steel components

Tutustu piirustuksiin, raportteihin ja mallipohjiin

Opi, millaisia piirustuksia on mahdollista luoda sekä miten raportteja määritetään ja mallipohjia käytetään.

Tutustu yhteistyöhön sekä tuontiin ja vientiin

Opi, miten voit tehdä yhteistyötä muiden kanssa samassa projektissa sekä miten tuoda sisältöä malliin ja viedä sitä pois mallista.

Hae lisätietoa yhteistyöstä sekä tuonnista ja viennistä.

Tutustu verkkopalveluihin

Tutustu siihen, miten voit hyödyntää eri verkkopalveluiden toimintoja projektissa työskennellessäsi.

Hae lisätietoa verkkopalveluista.