Virhe (50030) – Luotetun tallennustilan tai määritetyn ASR:n lataaminen epäonnistui.

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures
Error 50030
trusted storage
Environment
Not environment-specific
Tapaus: Virhe (50030) – Luotetun tallennustilan tai määritetyn ASR:n lataaminen epäonnistui.

Image
Error 50030.JPG

Ratkaisu: Aktivoitujen lisenssien luotettu tallennustila on vioittunut ja lisenssisi on korvattava uusilla. Ota yhteyttä paikalliseen Teklan toimipisteeseen ja pyydä korvaavia lisenssejä sekä lisäohjeita.
Ongelma johtuu todennäköisimmin levyvirheestä tai muun ohjelmiston asennuksesta tai päivityksestä. Lisenssit on korvattava uusilla, ja sinun on myös annettava tarvittavat ohjeet vioittuneen luotetun tallennustilan poistamiseksi.