Trimble Connect jaa linkki selaimeen

Trimble Connect
Windows
Trimble Connect
Web
Trimble Connect
Mobile
Trimble Connect
Not environment-specific

Voit jakaa linkin Trimble Connect projektin tiedostoihin myös ei-Trimble Connect käyttäjille. Käyttäjä ei tällöin tarvitse Trimble tiliä, eikä sinun tarvitse antaa oikeuksia ja lisätä projektille. Hän saa emailin jossa on suora linkki projektiin ja se avautuu selaimeen.

Webversiossa: Explorer > Tiedonhallinta > Resurssienhallinta

1. Valitse jaettavat tiedostot
  2. Valitse oikealla Jaa
  3. Jaa seuraville: Kaikki käyttäjät joilla on linkki
  4. Kirjoita email osoite
Image
Tiedostojen jakamisnappi löytyy oikealta Resurssienhallinnassa kun tiedostoja on valittuna

Takaisin alkuun