Tekla Structures LAT ei täytä mitään tietoja

Tekla Structures
LAT
Licenses information
Not environment-specific
Tapaus:        Tekla Structures License Administration Tool ei täytä mitään tietoja
Ratkaisu:
  Lähettäjän tulisi pakata käyttöoikeusvarmenne, ja se tulisi purkaa tietokoneessa, jossa lisenssit aiotaan aktivoida. Ota yhteyttä paikalliseen Teklan toimipisteeseen tai jälleenmyyjään ja pyydä pakattu käyttöoikeusvarmenne.
Palomuuri saattaa estää käyttöoikeusvarmenteen html-tiedoston käytön. Jotkin www-selaimet voivat myös muuntaa sen käyttökelvottomaan muotoon. Tämän vuoksi varmenne on pakattava ennen lähettämistä.