Tekla Structures 2016 kaatuu zoomatessa tai mallissa liikuttaessa: System.OverflowException: Aritmeettinen toiminto aiheutti ylivuodon.

Tekla Structures
2020
Tekla Structures
2019i
Tekla Structures
2019
Tekla Structures
2018i
Tekla Structures
2018
Tekla Structures
2021
Tekla Structures
aritmeettinen toiminto aiheutti ylivuodon
logitech
setpoint
Environment
Not environment-specific

Kysymys:

Tekla Structures 2016 kaatuilee zoomatessa ja mallissa liikuttaessa. Virheilmoitus:

Image

Englanninkielisessä Windowsissa virheilmoituksen teksti on seuraavanlainen:

System.OverflowException: Arithmetic operation resulted in an overflow.
at SystemWindows.Shell.WindowsChromeWorker._HandleNCHitTest(WMuMsg, IntPtr wParam, IntPtr lParam, Boolean& handled)
at SystemWindows.Shell.WindowsChromeWorker._WndProc(IntPtr hwnd, Int32 msg, intPtr wParam, intPtr lParam,  Boolean& handled)
at System.Windows.Interop.HwndSource.PublicHooksFilterMessage(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr IParam, Boolean& handled)
at MS.Win32.HwndWrapper.WndProc(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr IParam, Boolean& handled)
at MS.Win32.HwndSubclass.DispatcherCallbackOperation(Object o)
at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback, Object args, Int32 numArgs)
at System.Windows.Threading.ExcepuutionWrapper.TryCatchWhen(Object source, Delegate callback, Object args, Int32 numArgs, Delegate catchhandler)
at System.Windows.Threading.Dispatcher.LegacyInvokeImpl(DispatcherPriority priority, TimeSpan timeout, Delegate method, Object args, Int32 numArgs)
at MS.Win32.HwndSubclass.SubclassWndProc(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wParam, Intptr IParam)

Vastaus:

Kaatuminen tapahtuu, kun Logitech-hiiren asetukset on kustomoitu käyttäen SetPoint-ohjelmaa. Tilapäisratkaisuna ongelmaan toimii SetPoint-ajureiden poistaminen koneelta. Kaatumisongelma tapahtuu vain kun SetPoint-ajuri on käytössä ja vain Tekla Structures 2016:ssa, ei aiemmilla versioilla.