Kuinka aktivoitujen lisenssien luettelo näytetään komentorivien avulla

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures
Listing all the activated licenses using command lines
Environment
Not environment-specific
TAPAUS: Kuinka aktivoitujen lisenssien luettelo näytetään komentorivien avulla.

Ratkaisu: Suorittamalla seuraavan komennon Komentorivillä saat näkyviin luettelon kaikista palvelimessa olevista aktivoiduista lisensseistä.
Kun olet Komentorivillä palvelinkansiossa (C:\TeklaStructures\License\Server ), kirjoita
serveractutil -view
ja paina Enter-painiketta.
Saat luettelon kaikista palvelintietokoneessa olevista aktivoiduista lisensseistä:

Voit myös suorittaa komennon serveractutil -view -long , joka näyttää kaikki palvelimen aktivoidut lisenssit lainattujen lisenssien lisäksi.
Komentorivien avulla voi vertailla LMTOOLS-ohjelman Perform Status Enquiry -toiminnon tulosta ja LAT:n tilastotietoja.