Default-ympäristön parametriset profiilit suomi-ympäristön käyttöön

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures
parametriset profiilit
predefined parametric profiles
finland
default
ympäristö
kopiointi
Environment
Finland

Tekla User Assistancen avulla on löydettävissä paljon valmiita parametrisia profiileja, joita voidaan käyttää apuna mallintamisessa. Osa näistä profiileista ei kuitenkaan ole suomi-ympäristössä käytettävissä suoraan, vaan ne pitää tuoda default-ympäristöstä. Parametrisia profiileja ei voi tuoda suoraan export/import-toiminnoilla, vaan siirto vaatii myös profiilitiedostojen muokkausta. Alla on ohjeet, kuinka saat siirrettyä parametriset profiilit ympäristöstä toiseen.

1.      Lataa ja asenna default-ympäristö ja luo tyhjä default-ympäristön malli nimellä TYHJÄ DEFAULT.
2.      Kopioi suomi-ympäristön profitab.inp-tiedosto (C:\ProgramData\Tekla Structures\xx.x\Environments\finland\profil) nykyisen projektisi mallikansioon.
3.      Avaa default-ympäristön profitab.inp-tiedosto tekstieditorilla.

Image

4.      Kopioi haluamasi profiilit. Koko ryhmä kannattaa kopioida kerralla.
Image

5.      Liitä kopioimasi tiedot projektisi mallikansiossa olevaan suomi-ympäristön mukaiseen profitab.inp-tiedostoon. Tuo koko ryhmän määritys kerralla.
Image

6.      Kun kaikki tarvittavat profiilit on siirretty, tallenna muokattu profitab.inp-tiedosto mallikansioon.
7.      Avaa default-ympäristön TYHJÄ DEFAULT -malli.
8.      Exportoi haluamasi profiilit. Exportoi ryhmä kerrallaan ja nimeä .lis-tiedosto ryhmän mukaan.
Image

9.      Kopioi exportoidut .lis-tiedostot tyhjästä mallikansiosta nykyiseen projektiisi.
10.    Avaa nykyinen suomi-ympäristösi projekti.
11.    Importoi äsken kopioimasi profiilit nykyiseen projektiisi tuomalla .lis-tiedostot.
Image

12.    Tallenna muutokset napsauttamalla OK-nappia, niin profiilit ovat käytettävissäsi.